Završena akcija „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“

Kompanije Henkel Srbija i DIS završile su humanitarnu akciju „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“, uručivši vredne donacije za četiri porodilišta u našoj zemlji.

akcija mnogo srećnih lepih beba to nam treba zavrsena dis henkel
foto: Henkel Srbija
Predstavnici kompanija su proteklih dana obišli Odeljenje za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Kliničkog centra u Nišu, nakon čega su uručili komplete posteljina, pakete za porodilje, kao i deterdžent i sredstava za higijenu kako bi budućim mamama omogućili bolje uslove i negu.
‚‚U ime Kliničkog centra u Nišu i svih naših pacijenata, zahvaljujem se ovim kompanijama na donaciji koja je za nas od izuzetnog značaja. Nadamo se da će i ostale kompanije u Srbiji slediti ovaj primer”, rekao je Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra u Nišu.
‚‚Veoma smo srećni što smo uspeli da obradujemo mame i bebe širom Srbije. U saradnji sa DIS-om, obezbedili smo ukupno 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i 2 tone deterdženta za veš za četiri porodilišta u Srbiji”, istakla je Jelena Šarenac, direktorka za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija.
‚‚Naša kompanija je sa zadovoljstvom prihvatila poziv Henkela i odazvala se akciji. Pokazali smo da zajedno možemo ulepšati živote mama i beba u našoj zemlji i veoma smo srećni zbog toga“, rekla je Marija Gardžić, direktorka ljudskih resursa trgovinskog lanca DIS.
Humanitarna akcija „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ realizovana je proteklih meseci u porodilištima u Smederevskoj Palanci, Čačku, Kruševcu i Nišu.