Ovo pivo je dobitnik prizanja Moj izbor

Treću godinu za redom, ljudi iz Srbije odličili su da im je omiljeno pivo Zaječarsko, čime je ono postalo dobitnik nagrade Moj izbor.

zaječarsko pivo moj izbor priznanje-nagrada-udruženje-moja-srbija-pivo-alkohol-potrošači-u-srbiji-ljubitelji-piva-srbija-moj-izbor-2018-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Pexels
Za ovogodišnju nagradu nadmetalo se 37 pivskih brendova a za ovaj brend odlučilo se dve hiljade anketiranih kupaca. Prilikom uručenja priznanja, Jelena Stankovic, junior brend menadžer Zaječarskog piva, zahvalila se svima koji su nagradili njegov kvalitet.
Priznanje Moj izbor jedno je od najprestižnijih u srpskoj privredi a dodeljuje ga Udruženje potrošača Moja Srbija kako bi podstaklo razvoj domaće proizvodnje i poboljšanje kvaliteta robe i usluga u našoj zemlji.
Pobednik se određuje isključivo na osnovu glasova potrošača, uz osnovni uslov da je proizvod domaćeg porekla. Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 780 domaćih proizvoda i brendova podeljenih u 24 kategorije, a glasanje je bilo organizovano u dva kruga.
Najpre su u prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale, gde je potom određen pobednik u svakoj kategoriji.