Otovrena prva radnja WYCON Cosmetics-a u Srbiji

Otvaranjem svoje prve prodavnice u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici, vodeći italijanski proizvođač kozmetike WYCON zvanično je stigao u Srbiju.

wycon-srbija-wycon-cosmetics-stigao-u-srbiju-otvorena-prva-prodavnica-radnja-knez-mihailova-32-beograd-šminka-parfemi-preparati-za-kosu-nega-tela-italijanski-brend-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: WYCON Cosmetics Srbija
Atmosferu na svečanom otvaranju prvog maloprodajnog objekta u Srbiji uveličale su poznate šminkerke koje su prisutne dame savetovale kako da pravilno nanose šminku i druge preparate. Otvaranju su prisustvovale i brojne ličnosti iz javnog života među kojima su Jelena Svetličić, Lena Bogdanović, Stevan Anđelković, Nenad Radujević i Jelena Gavrilović. Prvih 200 kupaca nagrađeno je nekim od proizvoda a svi gosti uživali su u obilasku i razgledanju radnje.
WYCON Cosmetics predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, ističe svojim poreklom i proizvodnjom. Asortiman njihovih proizvoda uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu. Vodeći je kozmetički brend na italijanskom tržištu koji poseduje preko 200 prodajnih objekata u 12 zemalja.