Wycon stigao i u Big fashion

Poznati italijanski proizvođač kozmetike Wycon Cosmetics, 25. oktobra je otvorio treću radnju u Srbiji u okviru beogradskog tržnog centra Big fashion.

wycon cosmetics big fashion beograd-otvaranje-italijanska-kozmetika-šminka-preparati-za-negu-goca-tržan-make-up-artisti-ruž-sjaj-za-usne-preparati-za-kožu-kosu-maskara-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Wycon Cosmetics
Nova prodavnica smeštena je u prizemlju ovog šoping mola a svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj posetilaca među kojima je bila i pevačica Goca Tržan. Profesionalni šminkeri su okupljenim damama davali korisne savete o pravilnom nanošenju šminke i ostalih preparata za ulepšavanje kao i o trendovima za predstojeću sezonu.
„U današnje vreme važno je ostati dosledan sebi i negovati autentičan izgled. Šminka ne treba da sakrije ličnost žene, već da pojača i istakne njenu harizmu – ona je tu da ohrabri dame da budu ono što jesu i pruži dodatno samopouzdanje“, poručili su make up artisti.

TRI BEAUTY SAVETA GOCE TRŽAN:
„Savet broj jedan je negovana koža. Ako nemate dobru kožu koja je negovana i besprekorna ni jedan proizvod vam neće pomoći. Sledeća važna stvar je da ne preterujete, naročito kada je reč o obrvama i korišćenju hajlajtera. I poslednje ali ne i najmanje važno – svaka šminka se, kao i garderoba, prilagođava prilici”, istakla je ova pevačica koja je na samom otvaranju i šminkala posetioce.

WYCON je italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine čiji asortiman uključuje šminkuparfemepreparate za negu tela i preparate za kosu. Ovaj kozmetički brend poseduje preko 200 prodajnih objekata u 12 zemalja a u našoj zemlji radnje ima u Knez Mihailovoj ulici i tržnim centrima Delta City i Big fashion.