Otpočele pripreme za sedmu We fly Belgrade trku

Beogradski Nike Running klub otpočeo je sa pripremama za ovogodišnju, sedmu po redu, We fly Belgrade trku koja će se 9. septembra održati na Ušću.

Otpočele pripreme za sedmu We fly Belgrade trku nike running klub belgrade beograd nike srbija 9 septembar ušće trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Nike Srbija
Prvi trening održan je na stadionu FK Partizan a okupio je veliki broj ljubitelja trčanja i zdravog načina života. Svi trkači imali su priliku da uz stručne trenere testiraju svoju brzinu i izdržljivost a podršku su im pružile i brojne poznate ličnosti među kojima su Aleksandar Radojičić, Vlada Vuksanović i drugi.
Pored postizanja kondicije za samu trku i testiranja ličnih granica izdržljivosti, cilj treninga je da promoviše zdrav i aktivan način života i inspiriše ljude da postanu deo Nike trkačke zajednice.
„Veoma smo ponosni što iz godine u godinu imamo sve veći broj prijavljenih trkača. Pored profesionalnih trkača, imamo tim stručnih trenera koji se uvek trude da na najbolji način pripreme sve zainteresovane, kako bi mogli da ostvare vrhunske rezultate”, istakla je Jelena Dubovac, brend menadžer Nike Srbija.