Visa podržala Beogradski festival igre

Kompanija Visa postala je partner internacionalnog festivala umetničkog plesa – Beogradskog festivala igre, koji se ove godine održava od 15. marta do 4. aprila u Beogradu i Novom Sadu.

kompanija visa partner beogradski festival igre svetosavska nagrada visa-partner-beelgrade-beer-fest-usce-15-godina-leto-avgust-beskontaktna-placanja-banka-novac-hrana-pice-pivo-pivski-ukusi-hrana-muzika-koncerti-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pixabay
Više od 300 plesnih komada izvedeno je od 2003. godine a samo prošle godine ovu manifestaciju je posetilo 23.000 gledalaca.
Pod sloganom “Prestonica” festival će ugostiti učesnike iz Izraela, Grčke, Holandije, Kine, Norveške, Australije, Velike Britanije, SAD, Belgije, Nemačke, Italije, Danske, Kanade i naše zemlje, koji će izvesti više od 25 koreografskih radova.
Predstavnici kompanije Visa istakli su da je ovo jedan od najznačajnijih festivala umetničkog plesa u regionu, koji donosi veliki izbor internacionalnih predstava.
„Veoma nam je drago što je ova svetska kompanija prepoznala kvalitet i važnost našeg događaja te ćemo zajedno pružiti neizmernu podršku lokalnim plesačima, učiteljima, koreografima i mladim umetnicima“, istakla je Aja Jung, direktorka i osnivač Beogradskog festivala igre.