Visa postala partner Belgrade Beer Festa

Kompanija Visa postala je partner jednog od najvećih festivala piva u jugoistočnoj Evropi – Belgrade Beer Festa, koji već 15 godina svakog leta okuplja više od 500.000 posetilaca iz zemlje i regiona.

visa belgrade beer fest partner usce-15-godina-leto-avgust-beskontaktna-placanja-banka-novac-hrana-pice-pivo-pivski-ukusi-hrana-muzika-koncerti-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pixabay
Tokom pet dana, od 16. do 20. avgusta, gosti će imati prilike da uživaju na preko 40 koncerata međunarodnih i lokalnih muzičkih zvezda, u različitim zabavnim programima ali i u ukusima više od 200 brendova domaćih i stranih piva.
Kao zvanični partner festivala, ova kompanija će prodavcima i kupcima omogućiti bezgotovinske transakcije koje skraćuju vreme u redovima za plaćanje, čime se ostavlja više prostora za uživanje u muzici.
Tokom festivala, posetiocima će ovaj način plaćanja biti dostupan na 100 terminala postavljenih na prodajnim štandovima širom festivalske zone. U okviru inovativne zone, gosti će moći da se informišu o beskontaktnoj tehnologiji, koriste besplatnu WI-FI zonu i napune svoje telefone na beskontaktnim punktovima.
Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu, istakao je da je poslednja stvar koju gosti festivala žele – čekanje u dugim redovima na štandovima za piće i hranu i razmišljanje o gotovini.
‚‚Posetioci ovde dolaze zbog dobre muzike i zabave. Stoga, oni žele jednostavan način plaćanja koji im omogućava da se opuste i uživaju. Upravo to korisničko iskustvo bilo je u fokusu našeg partnerstva sa ovim festivalom”, dodao je Đorđević.
‚‚Već petnaest godina Belgrade Beer Fest važi za jedan od najprepoznatljivijih brendova naše zemlje, koji ljubiteljima dobre zabave nudi dobar provod uz mnoge pivske ukuse i koncerte muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta. Izuzetno nam je drago kada jedna svetska kompanija, kao što je Visa, prepozna naš festival kao pouzdanog partnera“ izjavio je Dejan Grastić, jedan od osnivača ovog fesitvala.