Poznati sportski brend i Viktorija Bekam najavili partnerstvo

Sportski i lifestyle brend Reebok najavio je partnerstvo sa britanskom dizajnerkom i nekadašnjom pevačicom Viktorijom Bekam. Ona će se tako pridružiti Arijani Grande, Điđi Hadid, Ali Reisman i drugima, sa ciljem da osnaži žene da budu najbolja verzija sebe.

viktorija bekam reebok-ribok-novo-partnerstvo-kolekcija-ReebokxViktorija-Bekam-2018-godina-fitness-oprema-garderoba-sportski-lifestyle-brend-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Reebok
Ovo dugoročno partnerstvo biće obogaćeno i kolekcijom Reebok x Viktorija Bekam koja će biti predstavljena krajem 2018. godine u okviru Reebok Innovation Collective – inicijative ovog brenda koja se fokusira na razvoj obuće i odeće, zasnovane na inovativnim tehnologijama.
„Mi smo u potrazi za partnerom koja nije samo uticajna žena, već osoba koja istinski želi da promera granice. Nema boljeg primera za sve to od Viktorije. Ona je istinski vizionar, sa stalnom željom da podrži žene da budu najbolja verzija sebe”, istakla je Corinna Werkle, zamenik predsednika sektora „Ženske inicijative“ u okviru Reebok-a.
„Posebno sam uzbuđena zbog ovog partnerstva koje je zasnovano na zajedničkim vrednostima. Uvek sam zagovarala podsticanje vere u žene a prilika da modnim dizajnom promenim fitnes garderobu je nešto što sam oduvek želela da uradim“, istakla je Viktorija Bekam.