Glumci i fudbaleri igraju Zajedno za život

U nedelju, 20. maja sa početkom u 17 časova na stadionu Voždovca u Beogradu odigraće se utakmica “Zajedno za život” u kojoj će se sastati poznati glumci, pevači i fudbaleri.

Glumci i fudbaleri igraju Zajedno za život utakmica 20 maj stadion šoping centar stadion fk voždovac humanitarna organizacija pomoć deci sms karte trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Ilustracija, Pexels
Sav prihod biće namenjen Fondu za pomoć pri lečenju dece u zemlji i inostranstvu koji je osnovala Humanitarna organizacija Zajedno za život.
U utakmici će se sastati Umetnička reprezentacija Srbije, sastavljena od poznatih glumaca i pevača, potpomognuta nekadašnjim fudbalerima i tim Humanitarne organizacije Zajedno za život koji će okupiti naše aktivne fudbalere ali i vratiti na teren neke od legendarnih igrača.
Umetničku reprezentaciju Srbije će sa klupe predvoditi nekadašnji selektor reprezentacije SR Jugoslavije i trener Crvene Zvezde, Milan Živadinović. Kapiten tima biće glumac Andrija Kuzmanović, a u ekipi će se naći i Milan Kalinić, Marko Đurovski i Bojan Vasković.
Na klupi tima Humanitarne organizacije u ulozi trenera naći će se Mladen Krstajić, aktuelni selektor reprezentacije Srbije. Ovaj tim predvoviće Ivica Kralj, a u njemu će se naći i Milko Đurovskoi,Bata Mirković, Danko Lazović, Milan Borjan, Jovan Stanković, Dragan Mladenović i Bojan Matić.
Ulaznice za ovaj humanitarni meč moći će da se kupe na ulazu stadiona slanjem poruke na humanitarni SMS broj 8495. Organizatori istuču da će 100% prihoda koji se putem ovih SMS poruka sakupi biti doniran deci kojoj je lečenje najpotrebnije.
Organizatori meča uz Humanitarnu organizaciju Zajedno za život i Umetničku reprezentaciju Srbije su i Stadion šoping centar kao i FK Voždovac.