Uskršnjom aukcijom do senzorne sobe

Predstojeći vikend u Stadion šoping centru rezervisan je za porodično farbanje uskršnjih jaja kao i humanitarnu aukciju ručno oslikanih, umetničkih jaja. Prihod od njihove prodaje biće doniran Osnovnoj školi „Miodrag Matić“. 

Uskršnjom aukcijom do senzorne sobe stadion šoping centar osnovna škola miodrag matić humanitarna akcija
foto: Stadion shopping center
Beogradska osnovna škola ‚‚Miodrag Matić“ jedina je škola u Srbiji za decu sa cerebralnom paralizom. Sav prihod od humanitarne aukcije biće namenjen za izradu senzorne sobe, prostorije neophodne za dalje funkcionisanje štićenika ove obrazovne ustanove.
U petak, 14. aprila od 11h 19h, posetioci ovog tržnog centra imaće priliku da naprave čestitke, oslikaju masku i ofarbaju svoja uskršnja jaja raznim tehnikama bojenja a za najmlađe je osmišljen program uz face painting, balone i animatore.
Subota 15. april je takođe rezervisana za porodično druženje od 10h do 14h. Aukcija umetničkih jaja počinje u 17 sati a sa prisutnima će se družiti majstor improvizacije Inspektor Blaža, dr Nada Macura, predstavnici Kancelarije za ljudska i manjinska prava i Opštine Voždovac i drugi humanisti.