Under Armour stigao u Ušće

Poznati proizvođač i brend sportske opreme – Under Armour, je od juče, 24. avgusta, prisutan i na prvom spratu Ušće šoping centra.

under armour ušće shopping-center-nova-prodavnica-otvaranje-prvi-sprat-sportska-oprema-odeća-obuća-brend-milan-kalinić-davor-štefanek-strongman-kvantum-sport-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Under Armour
Kako bi na originalan način otvorili novu radnju, posetioci su imali zadatak da udruže snagu i zajedno podignu ukupno tri tone jer su snaga, energija i izdržljivost sinonimi za ovaj sportski brend.
Svoju snagu demonstrirali su i glumac i voditelj, Milan Kalinić, jedan od najjačih ljudi u našoj zemlji, Milan Jovanović Strongman, kao i osvajač medalja, rvač i reprezentativac, Davor Štefanek. Prodavnicu su, tokom otvaranja posetili i mnogi predstavnici sportskog i javnog života naše zemlje.
Under Armour u svojoj ponudi ima kolekcije namenjene muškarcima i ženama ali i one za najmlađe sportiste i ljubitelje treniranja. Ovaj poznati brend fokusiran je na savremenu proizvodnju i dizajn, kako bi ljudima širom sveta ponudio kvalitetnu sportsku opremu.