Počinje Under Armour izazov

Kako bi se pripadnici jačeg pola pripremili za predstojeće leto i učestvovali u fitnes izazovu, sportski brend Under Armour organizovaće seriju treninga na otvorenom.

Under Armour izazov usce-trzni-centar-beograd-trening-vezbanje-fitnes-treninzi-trener-sport-sportska-oprema-1-april-trgovina-maloporodaja-srbija-timp-portal
foto: Under Armour
Prvi trening, na kojem će momci imati prilike da testiraju kondiciju i zagreju se za finalni izazov, održaće se u subotu 17. marta u 14 sati, na platou ispred tržnog centra Ušće.
Sledeća dva treninga održaće se narednih subota – 24. i 31. marta, na istom mestu i u isto vreme. Svi treninzi, uključujući i finale otvoreni su i besplatni za učesnike.
Sve vežbače očekuje profesionalni trener i prilagođeni trening, koji će im pomoći da poboljšaju kondiciju i mišićni tonus i time se spreme za finale.
Finalni Under Armour izazov zakazan je za nedelju 1. april i počinje u 14 časova u istom tržnom centru. Na njemu će učesnici imati zadatak da na nekoliko raspoređenih punktova urade vežbe po zadatim kriterijumima.