Ukusi Grčke ovog juna u beogradskim marketima

Kupci u Srbiji ovog juna će u Super Vero marketima moći da se upoznaju sa grčkom gastronomijom i probaju raznovrsne specijalitete.

Ukusi-Grčke-ovog-juna-u-beogradskim-marketima-osetite-ukus-grčke super vero prodavnice-radnje-marketi-beograd-grčki-proizvodi-monoxilitis-arkadi-maslinovo-ulje-masline-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pixabay

Tako će tokom juna, svake sedmice od petka do nedelje, u njihovim prodavnicama na Novom Beogradu, Konjarniku i u Ziri, biti organizovan kulinarski šou u kom će se pripremati grčki specijaliteti a svi kupci će moći da ih, uz razigranu grčku muziku, na licu mesta i isprobaju.

Ovaj trgovinski lanac u svom asortimanu ima preko 400 grčkih proizvoda a tokom juna njihove radnje biće specijalno dizajnirane u duhu mediterana.

“Mi smo porodična firma, poslu pristupamo sa velikom ljubavlju, veoma pažljivo biramo proizvode koji će se naći u našoj ponudi stoga nam je stalo do mišljenja i zadovoljstva naših kupaca“, istakao je Nikos Veropoulos, vlasnik kompanije Veropoulos.

U susret Grčkim danima ova kompanija je organizovala i grčku žurku kojoj su prisustvovali njihove kolege i saradnici kao i predstavnici medija i javnog života.