TUDORS predstavio redizajniranu radnju u Beogradu

Turski brend odeće za muškarce – TUDORS, nedavno je svojim ljubiteljima predstavio redizajniranu radnju smeštenu u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici.

tudors-otvorio-redizajniranu-radnju-beograd-knez-mihailova-košulje-džemperi-kravata-odeća-za-muškarce-turska-brend-bjn-kompanija-franšiza-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: TUDORS
Atmosferu na svečanom otvaranju uveličale su poznate ličnosti kao i ambasador Turske u Beogradu, Tanžu Bilgič i Bojan Mitić, direktor kompanije BJN koja je primalac franšize ovog brenda za našu zemlju.
Tudorsov asortiman namenjen je muškarcima različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa. Pored košulja u ponudi ima i polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i aksesoar.
Ovaj brend je, osim u Srbiji, prisutan i u Iraku, Iranu, UAE, Lebanonu, Pakistanu, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj i Hrvatskoj.
Prva prodavnica je na našem tržištu otvorena juna 2014. godine a danas u Srbiji postoji 13 radnji i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Vršcu i Leskovcu.