Upoznavanje Beograda iz ugla poznatih ličnosti

Brend Tuborg je nedavno kreirao novu digitalnu aktivaciju – Chatbot, koja Beograđanima i njihovim gostima omogućava da upoznaju naš glavni grad iz ugla Zorana Kesića, Mimi Mercedez i Kristijana Molnara.

tuborg chatbot aktivacija upoznavanje beograda zoran kesić mimi mercedez kristijan molnar facebook messanger chat dopisivanje trgovina maloprodaja srbija timp porta
foto: Ilustracija, Pixabay
Chatbot je platforma za komunikaciju bazirana na veštačkoj inteligenciji koja je do sada uglavnom korišćena kako bi pružila servisne informacije. Ali, ovaj pivski brend kreirao je specijalanu Chatbot platformu koja omogućava korisnicima da se putem Facebook messenger aplikacije dopisuju sa poznatim ličnostima.
Ova tri Chatbota upoznaće mlade sa počecima rejva u Srbiji, kultnim mestima za izlazak tokom devedesetih, značajnim koncertima ali i sa mestima u gradu koja bi obavezno trebalo da obiđu. Zoran, Mimi i Kristijan odabrali su po četiri lokacije za koje ih vežu različite anegdote, doživljaji i uspomene.
Dopisivanje sa Chatbotom Zorana Kesića počinje 18. aprila, od 25. pridružuje se Mimi Mercedez a Kristijan Molnar otkriva svoja mesta od 3. maja.