Beograd dobija još jedan tržni centar

Danas je na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve položen kamen temeljac za izgradnju novog tržnog centra u Beogradu čije se otvaranje očekuje na proleće 2020. godine.

Beograd dobija još jedan tržni centar vojislava ilića mis ibrijeve ulice beograd otvaranje proleće 2020 izgradnja kamen temeljac mpc properties brendovi bioskop trgovina maloprodaja srbija timp portal n
foto: MPC Properties

Budući šoping centar prostiraće se na 130.000 m2 od kojih će 43.000 kvadrata zauzimati prodajni prostor.

U njemu će svoje mesto zauzeti oko 150 lokala domaćih i internacionalnih brendova, bioskop, supermarket kao i kafići i restorani.

„Analizirajući tržište i prateći svetske trendove, procenili smo da je idealan trenutak da na lokaciji gde ne postoji moderna šoping destinacija ponudimo savremen retail koncept. Posebno nam je zadovoljstvo da se danas, kada postavljamo kamen temeljac, možemo pohvaliti informacijom da je više od 60% objekata izdato“, izjavio je Ingo Nissen, direktor kompanije MPC Properties.

Prema rečima investitora, novi tržni centar će biti prepoznatljiv i po inovativnom konceptu koji podrazumeva više otvorenih površina kao i puno prirodnog svetla i zelenila.

Dizajn samog objekta je idejno rešenje internacionalnog arhitektonskog biroa Chapman Taylor iz Dizeldorfa u Nemačkoj.