Stop Shop stigao i u Požarevac

Požarevac je danas postao peti grad u Srbiji u kom je otvoren tržni centar Stop Shop. Nakon šest meseci izgradnje, moderan tržni centar je tačno u 10 sati dočekao prve kupce.

tržni centar stop shop pozarevac otvaranje 19 april immofinanz retail park djure djakovica bb reserved sinsay lc waikiki ccc deichmann popusti prodavnice koncert trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Stop Shop
Tržni centar Stop Shop smešten je ulici Đure Đakovića, obuhvata površinu od 7.200 kvadratnih metara i ima preko 330 parking mesta.
U njemu se može pazariti u 16 prodavnica domaćih i internacionalnih brendova među kojima su ReservedSinsay, LC Waikiki, Deichmann, Takko fashion, CCC, dm i mnogi drugi.
Svečanom otvaranju je, pored predstavnika kompanije Immofinanz, prisustvovao i gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović. On se tom prilikom zahvalio investitoru na profesionalizmu i tome što je ovaj grad odabran za izgradnju novog tržnog centra.
„Nakon ulaska na srpsko tržište, 2015. godine, otvaranje petog Stop Shop-a podupire našu brzu ekspanziju u Srbiji, koja je od velikog interesa za naše partnere – međunarodne trgovce u maloprodaji. Nadamo se da će Požarevljani i svi koji budu dolazili u ovaj grad u njemu pronaći sve što im je potrebno i ujedno prijatno kupovati”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju.
Posetioci su na dan otvaranja uživali u zabavnom programu i interesantnim aktivnostima. Domaćini svečanog otvaranja bili su Marija Kilibarda i Inspektor Blaža. Od 18 sati održan je koncert Lexington benda dok su od 20 časova neke od svojih najvećih hitova izvodili Bajaga i instruktori.
Kompanija Immofinanz poseduje Stop Shop retail parkove u Čačku, Nišu, Valjevu i Lazarevcu. Sledeće nedelje očekuje se otvaranje tržnog centra u Vršcu dok je u pripremi projekat retail parka u Sremskoj Mitrovici.