Tržni centar Promenada otvara se 15. novembra

Izgradnja najveće šoping destinacije u našoj zemlji bliži se kraju, stoga će tržni centar Promenada Novi Sad svoja vrata otvoriti 15. novembra tačno u podne.

tržni centar promenada novi sad otvaranje 15 novembar Pri kraju izgradnja tržnog centra Promenada Novi Sad otvaranje novembar zara bershka pull and bear mohito cropp house reserved sinsay lc waikiki univerexport cineplexx bioskop trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Tržni centar Promenada, Nepi Rockastle

Prvog radnog dana, posetioce očekuje bogat i interesantan program koji će pratiti karnevalska atmosfera, brojni muzičari i animatori.

Od 16 sati, svi koji dođu u Promenadu moći će da se slikaju u Photo corner-u i sa otvaranja ponesu foto-uspomenu.

Tržni centar je smešten u blizini centra grada i nalazi se na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara.

Sa ukupnom izgrađenom površinom od 150.000 m², od kojih je 48.000 predviđeno za izdavanje, to će biti najveći trgovinski objekat u Srbiji.

Kada je reč o poznatim brendovima, u ovom šoping centru posetioci će moći da pronađu radnje Inditex grupacije – Zaru, Zaru Home, Massimo Dutti, Oysho, Pull and Bear i Bershku.

Svoje mesto u tržnom centru zauzeli su i brendovi poljske modne kompanije LPP  – Mohito, Sinsay i Reserved.

Pored njih, prodavnice će otvoriti i LC WaikikiFashion CompanySportinaSport Vision, Intersport, Dexy Co Kids, Pertini i mnogi drugi.

Svakodnevne potrepštine kupci će moći da pazare u Univerexport supermarketu a nova filmska ostvarenja moći će da pogledaju u Cineplexx bioskopu.

Odmor od kupovine, posetioci će moći da naprave u nekom od lokalnih kafića i restorana među kojima su i McDonald’s, Loft, Brunch.

U cilju povezivanja sa lokalnom zajednicom trenutno se radi na izgradnji tri košarkaška terena i uređenju zemljišta u okolini šoping centra u vidu ulepšavanja pejzaža, sađenja zelenila, kreiranja pešačkih staza i javne rasvete.