Tržni centar Delta City slavi 10. rođendan

Prvi moderni šoping mol u našoj zemji – Delta City, od 3. do 5. novembra slavi jubilarni 10. rođendan koji će obeležiti zanimljivim programom za posetioce svih uzrasta.

delta city shopping-mall-beograd-tržni-centar-rođendanski-vikend-10-rođendan-zanimljiv-program-maskenbal-koncerti-popusti-pokloni-inspektor-blaža-kupovina-brendovi-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Delta City
U okviru rođendanske proslave, tokom vikenda posetioce očekuju zanimljivi događaji, koncert, pokloni uz kupovine ali i popusti u radnjama.
Prvog dana slavljeničkog vikenda, u petak 3. novembra, održaće se tradicionalni dečiji maskenbal a za dobar provod biće zadužen Inspektor Blaža.
Tokom subote i nedelje, u atrijumu šoping mola biće organizovane aktivacije za slikanje selfija, profesionalni fotografi, besplatno šminkanje i interesantan program za kućne ljubimce.
U nedelju, 5. novembra, ljubitelje stranih hitova obradovaće koncert grupe „Loco band“ od 19 časova.
Ovaj tržni centar je prvi u Srbiji razvio trend kupovine „sve na jednom mestu“ i do sada je ugostio više od 90 miliona posetilaca. U njemu je smešteno preko 150 lokala domaćih i svetskih brendova a poznat je i po velikom broju manifestacija koje se održavaju pod njegvim krovom kao i po tome što je prvi otvorio vrata kućnim ljubimcima.