Tri nove Lidl prodavnice otvorene u Srbiji

Danas, tačno u 8 časvova ujtru, nove Lidl prodavnice u Srbiji dočekale su svoje prve kupce. Tako su se gradovima u kojima već posluju njihove prodavnice pridružili Pančevo i Kruševac dok je u Beogradu otvorena još jedna radnja i to na Čukarici, kod Ade Ciganilije.

Tri nove Lidl prodavnice otvorene u Srbiji lidl beograd lidl kruševac lidl pančevo otvaranje lidl srbija lidl u srbiji lidl radno vreme prodavnice disrkont lidl akcija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Lidl Srbija

Veliki broj građana je od ranog jutra čekao otvaranje novih prodavnica u kojima ih je dočekao asortiman od 1.500 artikala, kako Lidl brendova tako i proizvoda domaćih dobavljača.

Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste i drugačiji tip prodavnice, pa se u prizemlju nalazi parking, dok je prodajni prostor na prvom spratu. Međutim, unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje se od njihovih ostalih prodavnica i raspored kategorija je gotovo identičan, što olakšava snalaženje i kupovinu.

Današnjim otvaranjima Lidl u Srbiji posluje u 19 prodavnica u 14 gradova a do kraja godine je najavljeno otvaranje još nekoliko diskonta.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.