Tommy Hilfiger predstavio novu kolekciju u Srbiji

Modni brend Tommy Hilfiger je, na svečanom koktelu upriličenom povodom otvaranja najveće prodavnice u Srbiji, predstavio novu kolekciju za predstojeću sezonu.

tommy hilfiger u beogradu tommy hilfiger u srbiji otvorena-nova-najveća-radnja-rajićeva-shopping-center-fashion-company-nova-kolekcija-hilfiger-denim-odeća-obuća-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Tommy Hilfiger
Gosti su imali prilike da uživaju u performansu DJ Nadežde Dimitrijević kao i da se među prvima upoznaju sa modelima iz nove kolaborativne kolekcije TommyXGigi i komadima namenjenim muškarcima koje promoviše muzički dvojac The Chainsmokers.
Među poznatim ličnostima koji su prisustvovali predstavljanju najnovije kolekcije našli su se pevačica Marina Tadić, novinarka Duška Jovanić, manekenke Bojana Barović i Manja Babović, DJ Marko Nastić, glumac Vukota Brajović, Nenad Radujević, Nebojša i Dragana Grnčarski, modni influenseri Anastasija Milojević, Brana Antović i drugi.
Najveća radnja Tommy Hilfiger u Srbiji nalazi se u Rajićeva Shopping centru i prostire na 166 m² a u ponudi ima muške i ženske kolekcije, aksesoar i obuću.