Tike shop proslavio prvi rođendan

Popularna beogradska prodavnica patika – Tike shop, prvi rođendan proslavila je veselom žurkom kojoj su prisustvovali sportisti, poznate ličnosti kao i ljubitelji sportske i lifestyle obuće.

tike shop prvi-rođedan-žurka-beograd-patike-obuća-sport-lifestyle-humanitarna-žurka-deca-iz-zvečanske-nike-cortez-patike-Streetballer-Triki-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: tike shop
Rođendanska žurka počela je već u podne, repertoarom čuvenog Timbe-a iz grupe Bad Copy a miksetu su kasnije preuzeli DJ Laki i DJ Rokam. U večernjim satima, atmosferu su dodatno zagrejali članovi rep grupe THCF, BeGe Fank u tandemu sa DJ BKO sa svojim jedinstvenim stilom zvuka, kao i Marko Luis i poznati beatboxer Sick Prime.
Zabava je dostigla vrhunac kada je freestyle Streetballer Triki uzeo loptu, odlučio da pred svima postavi novu disciplinu i uđe u Ginisovu knjigu rekorda u vrtenju lopte na nozi u joga pozi.
Kako bi povodom svog rođendana obradovali najmlađe, ova radnja organizovala je i humanitarnu aukciju. Na njoj je bio ponuđen specijalno dizajniran model Nike Cortez patika, koje su potpisali neki od najpoznatijih domaćih sportista – atletičarka Ivana Španović, fudbaleri i reprezentativci Aleksandar Kolarov i Dušan Tadić, srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić, košarkaš Partizana Novica Veličković i drugi. Sva prikupljena sredstva sa aukcije biće donirana centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska.