Kompanija Novaston zaslužna za ulazak The Body Shop-a u Srbiju

U okviru novog šoping centra u Beogradu – Ada Mall-a prvu prodavnicu na našem tržištu otvorio je i kozmetički brend The Body Shop a pregovore sa ovim brendom vodio je lizing tim Novaston Asset Management, kompanije u sklopu Novaston platforme.

the body shop srbija ada mall delta city triple-jump-group-kozmetika-kreme-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal-n
foto: timp portal

Ovaj brend je nastao 1976. godine u Engleskoj, od strane Dame Anite Rodik, a danas poseduje 3.000 prodavnica širom sveta.

„Naš lizing tim je radio vrlo naporno da dovede neke od najpopularnijih brendova u Ada Mall, među kojima je i svetski poznati kozmetički brend The Body Shop. Ovaj brend donosi ne samo svežinu na domaću scenu kozmetičke ponude već čini i da Ada Mall postane šoping centar sa svojom jedinstvenom ponudom. Vrlo smo ponosni što ponovo pomeramo granice u ritejl sektoru“, istakla je Sanja Svilar, ritejl menadžer u Novastonu.

The Body Shop je poznat  kao začetnik upotrebe prirodnih sastojaka u kozmetičkim i toaletnim proizvodima a bio je i prvi međunarodni kozmetički brend koji je pokrenuo pitanje korišćenja životinja u svrhu testiranja kozmetičkih proizvoda.