Otvorena The Body Shop prodavnica u centru Beograda

Britanski brend prirodnih proizvoda, The Body Shop, otvorio je svoj novi prodajni objekat u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici.

the body shop knez mihailova the body shop srbija trgovina maloprpdaja srbija timp portal
foto: The Body Shop Srbija

Pored uobičajenih proizvoda, u njoj se može pronaći i novogodišnji asortiman koji odiše mirisnim notama kruške, šljive i vanile.

“Od samog dolaska brenda na naše tržište, još pri otvaranju prvih prodajnih objekata u tržnim centrima Ada Mall i Delta City, sanjali smo da imamo i prodavnicu u centralnoj gradskoj ulici. Sada, kada je naš san postao java, rađaju se novi veliki snovi”, izjavila je Sanja Todorović, podpredsednica kompanije Triple Jump Group, franšiznog partnera brenda The Body Shop.

Praznici su i vreme donošenja odluka i želja koje upućujemo jedni drugima, pa je iz tog razloga njihova nova kolekcija inspirisana temom Dream Big.

The Body Shop Srbija je na događaju, održanom povodom predstavljanja ove kolekcije, pokrenuo priču o vrednostima i velikim snovima, okupivši inspirativne žene iz našeg okruženja koje su sledile svoje snove.

One su kroz lične primere govorile šta je doprinelo njihovim uspesima i kako su se nosile sa izazovima na putu ostvarivanja svojih ciljeva.