The Body Shop stigao i u Delta City

Nakon nedavno otvorenog prvog prodajnog objekta u Srbiji, britanski kozmetički brend The Body Shop 7. juna otvorio je svoju drugu radnju u našoj zemlji i to u okviru tržnog centra Delta City.

the body shop srbija ada mall delta city triple-jump-group-kozmetika-kreme-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal-n
foto: arhiva, timp portal

Svoju prvu prodavnicu, ovaj brend je otvorio krajem maja u beogradskom Ada Mall-u a prema ranijim njavama u planu je uvođenje i internet prodavnice.

“Veoma nam je drago da, kroz otvaranje još jedne prodavnice u Beogradu, potrošačima u Srbiji možemo da ponudimo jedinstvene The Body Shop proizvode. Reakcije kupaca su izuzetno pozitivne a nama je zadovoljstvo što postajemo deo srpske kozmetičke kulture”, istakla je Sanja Todorović, potpredsednica kompanije Triple Jump Group, koja je franšizni partner The Body Shop-a u Srbiji.

The Body Shop osnovan je u Brajtonu, u Engleskoj 1976. godine a danas sarađuje sa lokalnim farmerima i proizvođačima i tako osnažuje lokalne zajednice.

Njihovi proizvodi su 100% vegeterijanski a kompanija se ističe time što su veliki borci protiv testiranja na životinjama.

U Velikoj Britaniji i još nekim državama uspeli su da doprinesu ukidanju testiranja na životinjama a cilj im je da se ono ukine u celom svetu i da se na taj način utiče na celu kozmetičku industriju.