Novi sportski lanac dolazi u Beograd

Svetski poznati lanac sportske garderobe, obuće i opreme The Athlete’s Foot svoju prvu radnju u Beogradu otvoriće 15. novembra u okviru Rajićeva šoping centra.

the athlete's foot u beogradu the-athletes-foot-srbija-prva-radnja-prodavnica-rajićeva-shopping-center-otvaranje-15-novembar-intersport-sport-moda-stil-odeća-obuća-oprema-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Ilustracija, Pexels
Pod okriljem kompanije Intersport, vlasnika ove sportske franšize, prva radnja The Athlete’s Foot u Beogradu biće smeštena u suterenu ovog tržnog centra. Ljubitelji mode ali i sportskog stla u njoj će moći da pronađu kolekcije poznatih sportskih brendova.
Asortiman nove prodavnice namenjen je mladima koji imaju između 15 i 25 godina i koji žele da zanimljive komade odeće ili obuće nose u svakodnevnim prilikama – u druženju sa prijateljima, tokom bavljenja sportom ali i u večernjim izlascima.
Ovaj sportski maloprodajni lanac nastao je sedamdesetih godina prošlog veka u Sjedinjenim Američkim Državama. 2012. godine prelazi u vlasništvo Intersporta koji je nastavio njegovu dalju ekspanziju. Danas je prisutan u 27 zemalja u kojima poseduje više od 450 prodavnica.

Pročitaj i:

Beograd dobio prvu The Athlete’s Foot radnju