Beograd dobio prvu The Athlete’s Foot radnju

Nova sportska prodavnica na našem tržištu – The Athlete’s Foot, 15. novembra otvorila je svoja vrata u beogradskom šoping centru Rajićeva.

The Athlete’s Foot srbija the-athletes-foot-beograd-Tito-Garmendia-prva-prodavnica-rajićeva-shopping-center-otvaranje-15-novembar-sport-moda-stil-odeća-obuća-oprema-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: The Athlete’s Foot
Ovaj svetski poznat lanac sportske lifestyle odeće, obuće i opreme namenjen je mlađim generacijama, ali i onima koji neguju aktivan stil života i prate svetske modne trendove.
“Ovo je naša peta radnja u regionu i prva u Srbiji. Kupci će u njoj moći da pronađu modele poznatih svetskih brendova među kojima su Adidas, Nike, Puma i drugi”, izjavila je Mateja Jesenek direktorka kompanije Intersport ISI i istakla da će The Athlete’s Foot ponudom i osluškivanjem potreba potrošača postati konkurentan na srpskom tržištu.
Voditelj programa svečanog otvaranja bio je mladi glumac Luka Raco koji je tom prilikom rekao da prati modne trendove ali da voli da se u garderobi koju nosi oseća prijatno kao i da najčešće bira onu koja je u skladu sa njegovim karakterom.
Specijalni gosti današnjeg otvaranja bili su i desetostruka državna šampionka u džudou i svetska prvakinja u sambou Diana Morić, kao i, devojka čije modne savete prate hiljade posetilaca na društvenim mrežama, Iva Čuljak.
Posetioce je zabavljao i momak poreklom iz Havane, koji je zavoleo život u Beogradu, a Beograđani njegovo umeće u plesu – Tito Garmendia. Svi gosti i predstavnici medija imali su priliku da se oprobalju u plesnim koreografijama sa Titom uz zavodljiv ritam i zvuke Kube.
The Athlete’s Foot nastao je sedamdesetih godina prošlog veka u Sjedinjenim Američkim Državama a danas posluje u 27 zemalja u kojima poseduje više od 450 prodavnica.