Druženje sa piscima ovog vikenda širom Srbije

Za sve ljubitelje književnosti koji žele da se druže i razgovaraju sa piscima, ovog vikenda biće održane čitaonice u Tempo marketima u šest gradova širom Srbije.

Tempo čitaonica čitaonice pisci ljubivoje ršumović Branko Stevanović Jelica Greganović dobrosav bob živković tempo na adi novi sad niš kraljevo vrnjačka banja šabac trgovina malorpodaja srbija timp portal
foto: Tempo
Oni koji vole dela Branka Stevanovića i Jelice Greganović. 2. juna će moći i da ih upoznaju. Ovi autori će svoje knjige potpisivati ispred Tempa na Adi, u periodu od 11 do 14 časova. Njima će društvo praviti i poznati ilustrator Dobrosav – Bob Živković, koji će crtati karikature. Potom će se Branko Stevanović i Jelica Greganović družiti sa posetiocima novosadskog Tempa od 17 do 20 sati.
Popularni dečiji pisac Ljubivoje Ršumović u subotu, od 11 do 14 časova, posetiće Tempo u Kraljevu a potom će se od 17 do 20 sati družiti sa posetiocima ovog marketa u Vrnjačkoj banji.
U nedelju, 3. juna, Branko Stevanović će svoja dela potpisivati od 11 do 14 sati u šabačkom Tempu a u niškom će se, u isto vreme, sa čitaocima družiti Ljubivoje Ršumović.
Za najmlađe posetioce motivi iz knjiga preseliće se na njihove obraščiće, jer će ih uz predstavu i animatore, čekati i umetnici sa četkicama koji će oslikavati teme i junake iz njihovih omiljenih bajki na licima.