Otvoren novi konkurs Telenor fondacije – Zamisli sve

Telenor fondacija objavila je poziv za podršku društveno odgovornim projektima pod nazivom Zamisli sve, na koji se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji.

Otvoren novi konkurs Telenor fondacije - Zamisli sve telenor srbija telenor u srbiji projekat nevladina organizacija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Telenor Fondacija

Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, kojom se pozivaju sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti.

Akcenat projekata potrebno je staviti na obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine.

“Ovim konkursom želimo da podržimo organizacije koje imaju ideju i plan za prevazilaženje nekog društvenog izazova ili promenu koja može da unapredi određeni segment društva. Uz finansijsku podršku, naša kompanija sa pobednicima konkursa gradi partnerski odnos kako bi projekti bili uspešno realizovani“, izjavila je Milica Begenišić, menadžerka Telenor fondacije.

Minimalna podrška pobedničkim projektima iznosiće 1.000 a maksimalna 15.000 evra.

Konkurs je otvoren do 10. aprila a više informacija o načinu prijave mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Telenora u Srbiji.