Tehnomedia otvorila tri nove radnje širom Srbije

Domaći trgovinski lanac bele tehnike i malih kućnih aparata – Tehnomedia, nedavno je u Beogradu, Kragujevcu i Požarevcu otvorio svoje nove prodavnice.

Tehnomedia otvorila tri nove radnje širom Srbije tehnomedia beograd žička tehnomedia kragujevac plaza tehnomedia požarevac pirot mladenovac jagodina trstenik trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Tehnomedia

15. novembra, nove prodavnice prve kupce dočekale su u Beogradu i Kragujevcu.

Radnja u našem glavnom gradu smeštena je u Žičkoj ulici broj 2. Prostire se na oko 200 m² a kupce uslužuje osmoro zaposlenih. Otvorena je svakog radnog dana od 9 do 21 sati i subotom od 9 do 19 h.

Prodavnica u okviru šoping centra Kragujevac Plaza zauzima površinu od oko 150 m² i nalazi se na nivou 1. Posetiocima je na usluzi sedmoro ljudi koji su u njoj zaposleni a radno vreme je od 7 do 22 sata, svakog dana.

Požarevljani radnju Tehnomedie mogu da pronađu na Trgu oslobođenja 6 a u nju mogu da svrate od ponedeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 15 časova.

Njihova prodavnica u Pirotu preseljena je na novu lokaciju u centru grada – u Srpskih vladara BB.

U planu otvaranje novih radnji

Iz kompanije su nam saopštili da je do kraja godine planirano otvaranje i prodavnica u Mladenovcu, Jagodini i Trsteniku.