Pri kraju izgradnja tržnog centra Promenada Novi Sad

Ove jeseni, najveći vojvođanski grad postaće dom najvećeg tržnog centra u Srbiji – Promenade Novi Sad.
Prema rečima investitora, izgradnja modernog šoping centra odvija se u definisanim rokovima pa će on svoje prve kupce dočekati u predviđenom roku.

Pri kraju izgradnja tržnog centra Promenada Novi Sad otvaranje novembar zara bershka pull and bear mohito cropp house reserved sinsay lc waikiki univerexport cineplexx bioskop trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Nepi Rockastle
Objekat se gradi intenzivnom dinamikom te su radovi na fasadi i krovu već završeni, keramički radovi, zidovi i plafoni privode se kraju dok se rad na platou ispred tržnog centra odvija u skladu sa definisanim planovima. Podsećamo, njegova izgradnja otpočela je tokom jula prošle godine.
Sa ukupnom površinom od 150.000 m² Promenada Novi Sad biće najveći trgovinski objekat u Srbiji.
Novi tržni centar smešten je u blizini centra grada – na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara. Na 48.000 m² prodajnog prostora posetioci će u njemu mogu da pazare u radnjama mnogih poznatih brendova ali i da uživaju u zabavnim sadržajima.
„Znamo da Novosađani sa nestrpljenjem iščekuju otvaranje Promenade, stoga želimo da zadovoljimo sve potrebe savremenih kupaca. Važno je istaći i da će ova investicija doneti više od 1.500 novih radnih mesta, što je od velikog značaja za sam grad“, izjavio je Boris Stevović, menadžer tržnog centra Promenada Novi Sad.
Svoje mesto u ovom tržnom centru već su zauzeli brendovi Inditex grupacije – Zara, Zara Home, Massimo Dutti, Oysho, Pull and Bear i Bershka. Pored njih, u novom šoping centru prodavnice će otvoriti i LC Waikiki, Fashion Company, Sportina, Sport Vision i mnogi drugi.
Već smo pisali da će poljska modna kompanija LPP upravo u ovom tržnom centru, po prvi put u Srbiji, otvoriti svoje prodavnice Mohito, Cropp i House. Pored tri nova brenda na našem tržištu, u Promenadi će biti otvorene i radnje ostalih LPP modnih marki – Sinsay i Reserved.
Svakodnevne potrepštine kupci će moći da pazare u Univerexport supermarketu a nova filmska ostvarenja moći će da pogledaju u Cineplexx bioskopu. Odmor od kupovine, posetioci će moći da naprave u nekom od lokalnih kafića i restorana.
Iz kompanije Nepi Rockastle ističu da će Novosađani i njihovi gosti u novom tržnom centru moći da uživaju i u brojnim manifestacijama, konceratima i drugim zabavnim aktivnostima koje će se održavati.