Pravi svetski sto u Ada Mall-u

Pravi svetski sto, pun hrane, muzike, zabave i ukusa, biće održan od 7. do 17. novembra u beogradskom Ada Mall šoping centru.

otvoren ada mall trzni centar beograd radnicka ada ciganlija trgovina maloprodaja srbija timp portal n
foto: timp portal

Putovanje počinje 7. novembra, od 17h do 20h, kada će na trećem spratu mlada glumica Maja Šuša klincima čitati bajke i učiti ih osnovama glume, a potom će se zajedno sa žonglerima praviti razna testa

U petak, 8. novembra, od 17h zajedno sa štulašima kreće se u potragu za Blažom (18h), koji će biti domaćin za svetskim stolom a potom će moći da se čuju i zvuci elektične violine Sanje Stojanović, u društvu DJ-a od 19h.

Tokom vikenda, 9. i 10. novembra, biće organizovane kreativne radionice za decu, nastupi plesnih grupa, oslikavanje lica, foto radionice, kao i kviz „Zanimljivosti svetske kuhinje“.

U subotu, 9.11. od 19h zvezdice Toma i David nastupiće u restoranskom delu.

U nedelju, 10. novembra, balerina Drina Pešić održaće javni čas plesa (12h – 13h), zatim će posetioci moći da zaplešu orijentalni ples sa Aruena grupom, a uveče uživati u notama Jasne Jovićević, drum space & jazz umetnice (19h).

Od 11. do 14. novembra, u prizemlju centra, šefovi restorana će predstavljati omiljena jela.

U petak, 15. novembra, latino bend So Sabi će zakuvati pravu salsa žurku.

U subotu, 16. novembra održaće se kreativna radionica Bring a potom će posetioci moći da zaplešu sa Inanna školom plesa, od 15h. Od 16 sati će Katarina Samardžić – Kety the Cook, otkriti čari njenih poslastica.

Street dance koraci moći će da se nauče od Ilije Boogie 16. novembra od 18h a Habanera kvartet će nastupiti od 19 sati.

U nedelju, 17. novembra, Sanda i Shoica duo nastupiće u 12h a dr Ana Gifing će održati predavanje na temu ishrane i uticaja na hormone sa početkom u 16h.