Studentski domovi širom Srbije i BiH dobili Chipsy kutke

Više od 700 kvadratnih metara zajedničkog prostora u devet studentskih domova širom Srbije i Bosne i Hercegovine, pretvoreno je u Chipsy kutke –  moderno opremljene ambijente u kojima će se oko 8.000 studenata družiti i provoditi slobodno vreme.

chipsy kutke dobili studentski domovi širom srbije i bosne i hercegovine
foto: Marbo Product, Chipsy
Ovu akciju sprovela je kompanija Marbo Product u okviru kampanje ‚‚Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh“. Projekat je realizovan uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, kao i Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade kantona Sarajevo i Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske.
U okviru kampanje, okrečeno je više od 3000 kvadratnih metara i postavljeno više od 700 kvadratnih metara podnih obloga, donirano je više od više od  130 komada nameštaja za sedenje i lazy bagova, devet televizora, 25 stočića, 10 lampi i više od 65 metara polica za knjige.
Slobodno vreme u ovim prostorima provodiće stanari domova ‚‚Patris Lumumba“ i ‚‚4. april“ u Beogradu, doma ‚‚Bosa Milićević“ u Subotici i ‚‚Prof. Živojin Ćulum“ u Novom Sadu, studentskog doma ‚‚Paviljon IV“ u Nišu kao i domova Studentskih centara u Kragujevcu i Čačku. I studentski domovi u Sarajevu i Banja Luci dobili su svoje Chipsy kutke.
‚‚Kako su studenti jedni od najvernijih potrošača Chipsy-ja, ovom kampanjom želeli smo da im se zahvalimo na lojalnosti. Verujemo da će kreativne zone doprineti da im izmamimo osmehe na lice i period studiranja i života u ovim domovima učinimo nezaboravnijim“, istakla je Sanja Bušić, marketing menadžer kompanije Marbo Product.