Trinaest studenata postalo deo programa Generacija 2018

Trinaest studenata Ekonomskog, Saobraćajnog i Poljoprivrednog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije ITS ComTrade, dobili su priliku priliku da svoja znanja usavršavaju u okviru programa trgovinske kompanije Mercator-S Generacija 2018.

Trinaest studenata program Generacija 2018 kompanija mercator s idea roda ekonomski poljoprivredni saobraćajni fon its trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Mercator-S
Izabrani studenti će svoja znanja usavršavati u oblastima marketinga, tradinga, veleprodaje, logistike, finansija i informacionih tehnologija.
Uoči dodele ugovora o stručnom usavršavanju, profesori sa ovih fakulteta i generalni direktor kompanije Mercator-S Entoni Sošić, istakli su značaj praktičnog obrazovanja i ukazali na njegovu važnost u trenutku kada studenti izlaze iz školskih klupa.
Pored velikog broja fakulteta, ova trgovinska kompanija sarađuje i sa više od 35 srednjih škola odakle je više od 400 đaka svake godine uključeno u programe dualnog obrazovanja i stručne prakse.