Štrumpfovi stigli u beogradski tržni centar

Mala plava stvorenja – Štrumpfovi, stigli su u beogradski tržni centar Big Fashion kako bi se do 12. marta družili sa najmlađim posetiocima ovog šoping mola.

štrumpfovi-big-fashion-beograd-izgubljeno-selo-štrumpfova-igrice-radionice-tržni-centar-24-februar-12-mart-besplatno-fotografisanje-štrumpfeta-gargamel-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Big Fashion
Klinci i klinceze, uzrasta od četiri do deset godina imaće priliku da posete kuću ovih crtanih junaka, Gargamelov kavez, Štrumpfetin salon lepote, Grickovu kuhinju i laboratoriju Velikog Štrumpfa.
Za mališane koji su mlađi od četiri godine, organizovana je radionica na obodu sela, na kojoj će moći da crtaju, modeluju i slažu puzle.
Na kraju druženja, svi posetioci moći će i da se fotografišu sa malim plavim junacima.
„Obožavam Štrumpfove i najviše sam se obradovao kada sam video Velikog Štrumpfa – on je mudar, hrabar i uvek izbavi družinu iz nevolje“, rekao je šestogodišnji Marko Ristić sa Karabume koji je na druženje došao sa mamom.
Izgubljeno selo Štrumpfova i zabavne igrice koje se u njemu besplatno održavaju, otvorene su za posetioce svakog radnog dana od 14 do 20 sati i vikendima od 12 do 20 časova u atrijumu tržnog centra.