Stop Shop retail parkovi ovog aprila stižu u Požarevac i Vršac

Austrijska kompanija Immofinanz će svoje nove retail parkove u Srbiji otvoriti narednih dana. Tako će Stop Shop u Požarevcu prve kupce ugostiti 19. aprila dok će Stop Shop u Vršcu svoja vrata otvoriti sedam dana kasnije, 26. aprila.

Stop shop požarevac stop shop u požarevcu otvaranje 19 april 21 novembar izgradnja kamen temeljac otvaranje april 2018 bioskop druga faza lc waikiki reserved brendovi moda tržni centar retail park immofinanz trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Stop Shop Požarevac, Immofinanz
Stop Shop u Požarevcu nalazi se ulici Đure Đakovića, sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica i izlasku na autoput. Prostire se na 7.200 kvadratnih metara i ima preko 330 parking mesta.
Požarevljani će u njemu će moći da pronađu radnje 16 domaćih i internacionalnih brendova među kojima su Reserved, Sinsay, LC Waikiki, Deichmann, dm, Extra sports i mnogi drugi. U sklopu tržnog centra ne nalazi se supermarket dok je otvaranje bioskopa moguće u drugoj fazi projekta koja će obuhvatati oko 3.000 kvadrata.
Ovaj retail park će svoja vrata otvoriti već u 10 sati a posetioci će tokom celog dana moći da uživaju u zabavnom programu i interesantnim aktivnostima. Svečano otvaranje, koje je zakazano za 17:30, vodiće Inspektor Blaža i Marija Kilibarda. Od 18 sati očekuje se koncert Lexington benda dok će u 20 časova na binu izaći i nastupiti zvezde večeri – Bajaga i instruktori.
stop shop u vršcu trzni centar retail park milosa obilica bb 7 decembar početak izgradnje otvaranje april 2018 proleće 21 brend immofinanz trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Stop Shop Vršac, Immofinanz
Veliki broj Vrščana je do sada, zarad šopinga, odlazio u Pančevo, Beograd, Zrenjanin ili Temišvar koji već imaju moderne tržne centre. Ali od 26. aprila radije će odlaziti u ulicu Miloša Obilića BB u kojoj će se nalaziti Stop Shop.
Novi retail park zauzima površinu od 8.250 kvadratnih metara i ima 329 parking mesta. Stanovnici ovog banatskog gradića će u njemu moći da pazare u preko 20 radnji poznatih brendova među kojima su Deichmann, LC Waikiki, Reserved, Sinsay, dm, CCC i drugi. U okviru tržnog centra nalaziće se i Roda supermarket kao i kafić.
Radnje se otvaraju od 10 sati dok je svečano otvaranje, koje će voditi Marija Kilibarda i Inspektor Blaža, zakazano za 17:30. Za posetioce se priprema celodnevni zabavni program i interesantne aktivnosti. U 18 sati na binu će izaći Lexington bend dok se koncert Bajage i instruktora očekuje od 20 časova.
Podsećamo da kompanija Immofinanz poseduje Stop Shop retail parkove u Čačku, Nišu, Valjevu i Lazarevcu dok se otvaranje retail parka u Sremskoj Mitrovici očekuje na jesen ove godine.