STOP SHOP u Lazarevcu ugostiće prve kupce 14. septembra

U četvrtak, 14. septembra, tržni centar STOP SHOP u Lazarevcu otvoriće svoja vrata za sve zainteresovane posetioce koji uživaju u kupovini i dobroj zabavi. Otvaranje će voditi televizijska voditeljka Nina Seničar i popularni Inspektor Blaža.

STOP SHOP u Lazarevcu otvaranje-14-septembar-retail-park-ritejl-park-tržni-centar-koncert-željko-joksimović-lpp-reserved-sinsay-sportvision-roda-dm-topshop-ccc-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Immofinanz
Novi retail park nalazi se na zapadnom ulasku u grad i šetačkoj udaljenosti od centra, blizu raskrsnice koja povezuje grad sa okolinom i Beogradom. Gradnja tržnog centra STOP SHOP u Lazarevcu, koji se prostire na preko 10.000 m² i poseduje skoro 220 parking mesta, otpočela je u maju.
Zvanično otvaranje tržnog centra STOP SHOP u Lazarevcu zakazano je za 10 sati. Svi posetioci moći će da uživaju u celodnevnom programu, nastupima DJ-a, koncertima, popustima i iznenađenjima. Tokom čitavog dana, zainteresovani avanturisti imaće priliku da se oprobaju u sportskom penjanju na veštačkoj steni visokoj osam metara.
Na ceremoniji otvaranja, članovi KUD Dimitrije Tucović iz Lazarevca zabavljaće svoje sugrađane. Za najmlađe je pripremljen zabavan dečiji program dok će oni malo stariji moći da odgledaju monodramu glumca Nebojše Milovanovića.
Od 18 sati, popularni sastav „Tropico Bend”, zagrejaće atmosferu svojim hitovima a zvezda večeri biće jedan od najuspešnijih muzičara na Balkanu – Željko Joksimović, koji će održati koncert sa početkom u 20 časova.

Otvoren STOP SHOP u Lazarevcu (foto+video)

Lazarevčani će u njemu moći da pronađu 23 lokala poznatih brendova među kojima su Đak Sport, Sport Vision, LC Waikiki, CCC, dm drogerie, Roda supermarket i drugi. Po prvi put, u okviru jednog retail parka u Srbiji, naći će se dva brenda poljske modne grupacije LPP koja je nedavno otpočela poslovanje na našem tržištu.
„Veoma smo ponosni na činjenicu da je LPP grupacija sa popularnim brendovima odeće Reserved i Sinsay odlučila da proširi svoju mrežu baš u tržnom centru STOP SHOP u Lazarevcu”, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija za Srbiju u kompaniji IMMOFINANZ.
Nakon Čačka, Niša i Valjeva, Lazarevac je četvrta lokacija u Srbiji na kojoj će ova kompanija otvoriti tržni centar. Trenutno su u pripremi projekti retail parkova u Vršcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici, a njihov završetak očekuje se tokom sledeće, 2018. godine.