Otvara se još jedan Stop Shop ritejl park u Srbiji

Deseti ritejl park austrijske kompanije Immofinanz u našoj zemlji – Stop Shop Sremska Mitrovica prve kupce dočekaće u četvrtak, 22. avgusta.

Na leto otvaranje tržnog centra Stop Shop Sremska Mitrovica tržni centar ritejl par stop shop u sremskoj mitrovici otvaranje avgust 2019 izgradnja brendovi prodavnice trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Immofinanz

Ritejl park Stop Shop Sremska Mitrovica smešten je na Bulevaru Konstantina Velikog 21 i obuhvata 7.000 m² maloprodajnog prostora.

U njemu će svoje mesto zauzeti veliki broj prodavnica među kojima su CCC, New Yorker, LC Waikiki, Lilly, dm drogerie, Deichmann i drugi.

Na dan otvaranja, za sve posetioce priprema se zabavni program koji će voditi TV voditeljka Marija Kilibarda i komičar i radio voditelj Inspektor Blaža.

Zabavni program započinje nastupom dečijeg lokalnog hora „Pikolo“ u 16:30 sati, nakon čega sledi performans Studija modernog i klasičnog baleta „Olena“ od 17 časova kao i nastup Sergeja Pajića, Davida Radosavljevića i Tome Milovanovića koji će početi u 17:30.

Ceremonija svečanog otvaranja zakazana je za 18:30 sati dok se u 19 časova očekuje koncert Tropico benda a od 20:30 i koncert popularnog sastava Bajaga i instruktori.

Pored interesantnih aktivnosti i popusta u radnjama, građani Sremske Mitrovice moći će i da se oprpbaju u izazovu „Climb the map“ na veštačkoj steni.

Pored ovog vojvođanskog grada, Stop Shop tržni centri nalaze se i u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, PožarevcuVršcu, Borči, Subotici i Smederevu.