Na leto otvaranje tržnog centra Stop Shop Sremska Mitrovica

Ovog leta očekuje se otvaranje još jednog tržnog centra u Srbiji. Reč je o ritejl parku Stop Shop Sremska Mitrovica čiji je kamen temeljac položen danas u ovom vojvođanskom gradu.

Na leto otvaranje tržnog centra Stop Shop Sremska Mitrovica tržni centar ritejl par stop shop u sremskoj mitrovici otvaranje avgust 2019 izgradnja brendovi prodavnice trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Immofinanz

Deseti ritejl park austrijske kompanije Immofinanz u našoj zemlji nalaziće se na Bulevaru Konstantina Velikog bb, u zapadnom delu grada sa pristupom jednoj od glavnih saobraćajnica.

Obuhvataće prostor od 7.000 kvadratnih metara maloprodajnog prostora i posedovaće 300 parking mesta.

Mitrovčani će, od avgusta, u njemu moći da pazare odeću, obuću, kozmetiku, kućne potrebštine u preko 20 prodavnica poznatih domaćih i internacionalnih brendova.

Današnjem polaganju kamena temeljca prisustvovali su Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju i gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader.

„Izgradnja našeg 10-og ritejl parka u Srbiji potvrđuje naše obećanje koje smo dali 2015. godine kad smo ulazili na srpsko tržište – odlučnost da proširimo naš multinacionalni lanac ritejl parkova. Verujemo da će Stop Shop Sremska Mitrovica građanima ovog mesta ponuditi jedinstveno šoping iskustvo“, istakao je Joško Piteša.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice zahvalio se austrijskom investitoru što će baš u ovom vojvođaskom mestu izgraditi ritejl centar koji je nedostajao u prethodnom periodu i izrazio nadu da će se ovaj tržni centar uspešno razvijati.

Podsećamo da kompanija Immofinanz u našoj zemlji poseduje Stop Shop tržne centre u Čačku, Nišu, Valjevu, Lazarevcu, Požarevcu i Vršcu a krajem prošle godine postala je vlasnik i tri Shoppi ritejl parka koji će uskoro biti rebrendirani.