Požarevljani na proleće dobijaju tržni centar Stop Shop

Austrijska kompanija Immofinanz otpočela je gradnju svog petog tržnog centra u Srbiji. Kamen temeljac za STOP SHOP Požarevac 21. novembra postavili su Joško Piteša, menadžer opracija kompanije Immofinanz za Srbiju i Bane Spasojević, gradonačelnik Požarevca.

Stop shop požarevac 21 novembar izgradnja kamen temeljac otvaranje april 2018 bioskop druga faza lc waikiki reserved brendovi moda tržni centar retail park immofinanz trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal
STOP SHOP Požarevac prostiraće se na 7.200 kvadratnih metara i imaće preko 330 parking mesta. Nalaziće se ulici Đure Đakovića, sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica i izlasku na autoput.
“Iskustva iz gradova u Srbiji u kojima već imamo retail prakove ohrabrila su nas da se širimo dalje. Verujem da će STOP SHOP Požarevac postati mesto dobre zabave u kom će svi rado provoditi slobodno vreme“, izjavio je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz za Srbiju.
Otvaranje je zakazano za april 2018. godine a svi stanovnici ovog grada i okolnih mesta u njemu će moći da pronađu radnje 16 domaćih i internacionalnih brendova među kojima će biti Reserved, LC Waikiki i ostali. U sklopu retail parka neće se naći supermarket dok je otvaranje bioskopa moguće u drugoj fazi projekta koja će obuhvatati oko 3.000 kvadrata.
Bane Spasojević, gradonačelnik Požarevca istakao je da je ova investicija značajna za sve stanovnike braničevskog okruga jer će izgradnja tržnog centra obezbediti posao za 300 ljudi.
Kompanija Immofinanz u našoj zemlji već poseduje retail parkove u Čačku, Nišu, Valjevu i Lazarevcu. Pored Požarevca u planu imaju izgradnju još nekoliko tržnih centara. Očekuje se da novu, modernu šoping destinaciju na proleće 2018. dobije i Vršac ali i da prve kupce na jesen naredne godine dočeka STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici.

Pročitaj i:

Otvoren Stop Shop u Požarevcu