STOP SHOP ritejl park stiže u Lazarevac

Ceremonijom postavljanja kamena temeljca, održanom u ponedeljak 8. maja, otpočeli su radovi na izgradnji STOP SHOP ritejl parka u Lazarevcu.

STOP-SHOP-Lazarevac-immofinanz-ceremonija-postavljanja-kamena-temeljca-ritejl-park-retail-park-IMMOFINANZ-bojan-sindjelic-trzni-centar-otvaranje-septembar-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Immofinanz
STOP SHOP Lazarevac obuhvatatće prodajni prostor od oko 10.000 kvadratnih metara i skoro 160 parking mesta. Otvaranje je zakazano za septembar 2017. godine a svi građani Lazarevca i predgrađa u njemu će moći da pronađu 23 domaća i internacionalna brenda.
Ritejl park u Lazarevcu je četvrta lokacija austrijske kompanije za nekretnine IMMOFINANZ u Srbiji. Iz kompanije su saopštili da im je u ovoj godini plan završavak tri nova projekta – STOP SHOP Vršac, Lazarevac i Požarevac, koji će obuhvatati prostor za zakup od ukupno 23.800 kvadratnih metara.
‚‚Naša kompanija je od dolaska na srpsko tržište 2015. godine otvorila tri ritejl parka i to u Nišu, Čačku i Valjevu. Iskustva iz ovih gradova i potražnja naših zakupaca su nas ohrabrila da se oprobamo i na beogradskom tržištu. Plan je da u narednim godinama još više rastemo“, istakao je Darko Grizelj, menadžer imovine u kompaniji IMMOFINANZ.

Otvoren STOP SHOP u Lazarevcu (foto+video)

Zvaničnom polaganju kamena temeljca su, pored predstavnika kompanije, prisustvovali i gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić.
‚‚Ova investicija veoma je važna za Lazarevac i njegove građane, jer će obezbediti posao za oko 300 ljudi. Posebno raduje činjenica da će na izgradnji ovog ritejl parka raditi domaće građevinske kompanije“, izjavio je Siniša Mali.
STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u centralnoj i istočnoj Evropi. Ovi tržni centri locirani su u gravitacionim zonama od 30.000 do 150.000 stanovnika i nude veliki asortiman proizvoda koji podrazumevaju odličan odnos cene i kvaliteta. U okviru STOP SHOP-a trenutno posluje 67 maloprodajnih objekata u osam zemalja.