Novi ambasadori modnog brenda Springfield

Modni brend Springfield nedavno je predstavio svoje nove ambasadore – izraelskog modela Coral Simanovich koja promoviše letnju kolekciju haljina za sezonu proleće-leto, kao i glumca serije Elite, Miguela Bernardeaua koji predstavlja urbanu kolekciju polo majica.

Novi ambasadori modnog brenda Springfield Coral Simanovich Miguel Bernardeau kolekcija prolece leto 2019 majice haljine springfield srbija trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Springfield

Novu kolekciju haljina krasi svestranost stilova i udobnost, dok su casual i romantičan dizajn u sinergiji s urbanim detaljima.

Karakterišu je i različiti printovi, asimetričnost krojeva i mnoštvo detalja.

Polo majice su jedan od najtraženijih odevnih predmeta, a ove sezone predstavljene su u raznim varijantama i bojama.

U najnovijoj kolekciji mogu se naći jednobojne polo majice, majice s printom ili one sa rajsferšlusom i to u raznim krojevima – od slim, rugby pa do regularnog.

Springfield danas poseduje 850 prodavnica u više od 70 zemalja širom sveta.
Deo je grupacije Tandem, jedne od vodećih evropskih kompanija u modnoj industriji koja poseduje više od 2.000 prodajnih mesta i svoje proizvode distribuira u 90 zemalja, kroz pet glavnih brendova: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret i outlet brend Fifty.