Retail park Shoppi Smederevo otvara se 12. oktobra

U četvrtak 12. oktobra, tačno u 10 sati, retail park Shoppi Smederevo otvoriće svoja vrata. Na dan otvaranja posetioce očekuje zanimljiv program uz nastupe domaćih muzičkih izvođača.

shoppi smederevo otvaranje-12-oktobar-retail-park-tržni-centar-smederevo-h&m-newyorker-deichmann-sportvision-lcwaikiki-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Shoppi
Tržni centar je smešten na adresi Šalinački put bb i obuhvata prodajni prostor od preko 9.000 m². Svi koji uživaju u kupovini, u njemu će moći da pronađu radnje poznatih regionalnih i internacionalnih brendova među kojima su H&M, New Yorker, Deichmann, LC Waikiki, Sport Vision i drugi.
Pored popusta u radnjama i ostalim iznenađenjima, za sve posetioce je 12. oktobra pripremljen i muzički program u okviru kog će nastupiti Tropico band i Sergej Ćetković.
Na svečanom otvaranju retail parka Shoppi Smederevo i mališani će imati priliku da uživaju u zanimljivom programu. Za njih se priprema druženje sa žonglerima, klovnovima, pantomimičarima kao i oslikavanje lica.

Retail park Shoppi u Smederevu dočekao prve kupce