Prve Shell benzinske pumpe otvorene u Srbiji

U našoj zemlji nedavno su otvorene prve Shell benzinske pumpe i to u Ulici Jurija Garagarina na Novom Beogradu i na auto-putu E-70, blizu Adaševaca.

Prve Shell benzinske pumpe otvorene u Srbiji shell srbija novi beograd jurija gagarina autoput e70 gorivo benzin Shell V-Power trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: Shell, Coral
Ove benzinske stanice otvorene su zahvaljujući partnerstvu kompanija Coral i Shell. Coral posluje u Grčkoj od 1926. godine i poseduje oko 700 objekata pod brendom Shell.
„Drago mi je i ponosan sam što uvodimo naše maloprodajne objekte u Srbiji. Dugoročni sporazum sa kompanijom Coral će srpskom tržištu obezbediti naša goriva i motorna ulja kao i niz proizvoda i usluga koji ispunjavaju potrebe užurbanih vozača i drugih kupaca u pokretu”, izjavio je Martin Lustenberger, generalni direktor za licencirana tržišta u sektoru maloprodaje kompanije Shell.
Vozači na ovim benzinskim stanicama već mogu pronaći premijum vrste goriva a uskoro će biti predstavljene i odabrane prodavnice i druge usluge namenjene kupcima.
Erik Mano, direktor kompanije Coral za Srbiju, izjavio je da su njihove benzinske pumpe izgrađene po najvišim standardima, da im je cilj proširenje po celoj zemlji i da, u skladu sa tim, očekuju otvaranje i treće pumpe u narednim mesecima.