Humanitarnim aktivnostima obeleženo otvaranje Rode u Lazarevcu

Uoči otvaranja nove prodavnice u lazarevačkom tržnom centru STOP SHOP, predstavnici trgovinskog lanca Roda posetili su porodilište Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević” i Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, kojima su, uz podršku Opštine Lazarevac, donirali klima uređaje i televizore.

roda u lazarevcu stop shop-tržni centar-retail-park-prodavnica-popusti-iznenađenja-super-kartica-donacija-porodilište-centar-za-smeštaj-dece-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Roda
Roda je podržala i Festival humora za decu, koji se održava od 12. do 14. septembra, i izdvojila 50.000 dinara za nagrade koje će biti uručene na završnici festivala.
„Za nas je ovaj grad zaista poseban po mnogo čemu te otvaranjem nove prodavnice i našim aktivnostima uoči otvaranja to želimo i da pokažemo“, istakli su predstavnici ovog trgovinskog lanca.
Zahvalnost kompaniji na donacijama izrazio je i Bojan Sinđelić, predsednik Opštine Lazarevac.
Nova prodavnica Roda u Lazarevcu otvara se 14. septembra i za kupce je do 17. septembra pripremila iznenađenja i popuste. U svojoj ponudi ima 23.000 artikala smeštenih na 2.250 m² prodajnog prostora a otvorena je od 8 do 22 sata, svim danima u nedelji.