Otvorena preuređena Roda Mega na Novom Beogradu

Prodavnica Roda Mega na Novom Beogradu je, tokom vikenda, dočekala preko 20.000 potrošača u preuređenom ambijentu. Tim povodom su, u subotu 26. avgusta, ispred renovirane radnje na adresi Đorđa Stanojevića 35, koncerte održali Željko Joksimović i Dejan Petrović i Big Band.

roda mega na novom beogradu Đorđa-Stanojevića-otvaranje-subota-26-avgust-preuređena-roda-akcije-nagradna-igra-fiat-500l-koncert-željko-joksimović-dejan-petrović-big-band-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal-Đorđa-Stanojevića-otvaranje-subota-26-avgust-preuređena-roda-akcije-nagradna-igra-fiat-500l-koncert-željko-joksimović-dejan-petrović-big-band-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Roda
U okviru programa za decu, koji je u subotu trajao od 9 do 17 časova, održane su zabavne i edukativne aktivnosti, kao i bogat umetnički program u okviru kog su nastupili Kulturno umenička društva i dečji hor ‚‚Čarolija“.
Big Band je, zajedno sa Dejanom Petrovićem, na scenu izašao u 19 časova, a od 20.30 nastupio je Željko Joksimović. Kraj muzičkog spektakla i otvaranje preuređenog marketa proslavljeno je i uz vatromet.
Renovirani market u svom asortimanu ima više od 40.000 artikala  kao i novo odeljenje lepote i nege, preuređeno odeljenje pijace i prošireno odeljenje tehnike.
‚‚Povodom otvaranja, Roda Mega na Novom Beogradu je za svoje potrošače pripremila akcije, pogodnosti kao i nagradni konkurs u okviru kog će najsrećniji kupac osvojiti automobil Fiat 500L“, istakli su iz kompanije Mercator-S.
Od ponedeljka 28. avgusta do nedelje 3. septembra, različitim aktivacijama na temu porodice, škole, penzionera, proizvoda iz Srbije, nastaviće se slavlje u ovoj preuređenoj radnji.
Roda Mega na Novom Beogradu otvorena je od 8 do 22 časa, svih sedam dana u nedelji, tokom cele godine.