Robna kuća IKEA Beograd se otvara 10. avgusta

Robna kuća IKEA Beograd biće otvorena 10. avgusta tačno u 10 sati. To će biti jubilarna 400-ta robna kuća u svetu, a Srbija novo tržište švedske kompanije u ovoj godini.

robna kuća ikea beograd otvaranje 10. avgust 2017 bubanj potok
foto: IKEA Srbija
Robna kuća u Beogradu nalazi se u Bubanj Potoku i od trga Slavija udaljena je 14 km. Na preko 30.000 m² potrošači će moći da pronađu inspiraciju za uređenje svog doma i asortiman od oko 9.500 proizvoda.
Kupcima će na raspolaganju biti i restoran sa oko 500 mesta, bistro, prodavnica švedske hrane, dečija igraonica i parking sa oko 1200 mesta uz punjač za elektomobile u neposrednoj blizini.
Objekat će biti otvoren svakog dana od 10:00 do 21:00 sat a restoran od 09:30 do 20:00 časova.

Podignut toranj ispred prve robne kuće IKEA u Beogradu

“Radujemo se 10. avgustu kada ćemo otvoriti vrata za naše prve posetioce. Otvaranje robne kuće IKEA Beograd je važan korak kojim želimo da naše proizvode približimo ljudima u Srbiji. IKEA želi da ima pozitivan uticaj na ljude i prirodnu sredinu u zajednicima u kojima posluje i želimo da i u Beogradu budemo dobar komšija i pouzdan partner”, rekao je Stefan Vanoverbeke, generalni direktor kompanije IKEA jugoistočna Evropa.
Prva robna kuća u Srbiji imaće ugrađene savremene tehnologije koje doprinose održivosti i ekonomskoj isplativosti rada objekta.

Pročitaj i:

IKEA FAMILY – klub svih ljubitelja uređenja doma

Ovako izgleda prva IKEA u Srbiji (FOTO+VIDEO)

Otvorena robna kuća IKEA Beograd Istok

Više od 15 hiljada ljudi posetilo IKEU Beograd na dan otvaranja