Retail park Shoppi u Smederevu dočekao prve kupce

Podunavski okrug postao je bogatiji za novo mesto za kupovinu jer je 12. oktobra otvoren retail park Shoppi u Smederevu.

retail park shoppi u smederevu otvoren 12-oktobar-tržni-centar-smederevo-h&m-newyorker-deichmann-sportvision-lcwaikiki-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Shoppi
Novi tržni centar nalazi se u Šalinačkoj ulici bb i prostire se na preko 9.000 m². Ulaz u sve prodavnice je sa parkinga čiji je kapacitet 200 vozila.
Svi maloprodajni objekti u ovom retail parku su izdati a kupci u njima mogu pronaći poznate domaće i internacionalne brendove među kojima su Deichmann, New Yorker, Sport Vision, H&M, Springfield, dm drogerie i drugi.
Tačno u 10 sati, crvenu vrpcu svečano su presekli gradonačelnica Smedereva, Jasna Avramović, i direktor kompanije MPC Propertis, Tomas H. Viladsen.
“Ponosni smo na činjenicu da je Shoppi u Smederevu izgrađen za šest meseci od kada smo postavili kamen temeljac. Ovo je treći retail park koji smo otvorili u poslednje dve godine, a nameravamo da tu mrežu širimo po celoj Srbiji”, izjavio je Tomas H. Viladsen.
Veliki broj posetilaca prisustvovao je otvaranju a organizatori su za njih pripremili zanimljive aktivnosti. Najmlađi su uživali u oslikavanju lica i druženju sa klovnovima, žonglerima i pantomimičarima dok su se oni nešto stariji zabavljali u nastupima Tropico benda i Sergeja Ćetkovića.