Brendovi Reserved i Sinsay stižu u Novi Sad

Zaljubljenici u modu i najnovije trendove u ovoj oblasti uskoro će u Novom Sadu moći da pronađu radnje poljskih modnih brendova Reserved i Sinsay. Naime, njihove prve prodavnice u ovom delu Vojvodine biće otvorene 16. maja u Big šoping centru.

reserved sinsay big novi sad otvaranje 16 maj 2018 big shopping center lpp poland odeća obuća modni dodaci sniženje akcija big beograd stop shop trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal
Nove radnje biće smeštene u prostoru nekadašnjeg Dis marketa a u toku su radovi na opremanju i redizajnu prostora. Kako su nam saopštili iz kompanije LPP, prodavnice će prve kupce dočekati već 16. maja 2018. godine.
Reserved je evropski modni brend i može se pronaći u 18 zemalja u kojima ima preko 450 prodavnica. U svojoj ponudi ima odeću, obuću i modne dodatke za žene, muškarce i decu. Kako ističu iz same kompanije, na srpsko tržište doneli su istočnoevropski duh, blizak našim prostorima, kao i kreativnost mladih talenata.
Njihova prva radnja u našoj zemlji otvorena je prošlog avgusta u beogradskom tržnom centru Big fashion. Dalja ekspanzija nastavljena je otvaranjem radnji u Lazarevcu, Požarevcu i Vršcu u okviru Stop Shop retail parkova.

Pročitaj i : Prvi Reserved u Beogradu je svečano otvoren

reserved sinsay big novi sad otvaranje 16 maj 2018 big shopping center lpp poland odeća obuća modni dodaci sniženje akcija big beograd stop shop trgovina maloprodaja srbija timp portal
foto: TiMP portal
Sinsay je brend namenjen mlađoj ženskoj populaciji i u njihovim radnjama mogu se kupiti odevni predmeti i modni aksesoari sa pristupačnim cenama kako bi ih mogli priuštiti i tinejdžeri. Njihova prva prodavnica otvorena je prošlog septembra u retail parku Stop Shop u Lazarevcu a do sada su otvorene još dve radnje, u istoimenim tržnim centrima u Požarevcu i Vršcu.

Pročitaj i :  Sinsay – novi modni brend u Srbiji

Inače, oba ova brenda pripradaju poljskoj modnoj grupaciji LPP. Pored Reserved-a i Sinsay-a, ova kompanija poseduje i brendove Mohito, Cropp i House koji još uvek nemaju svoje prodavnice u našoj zemlji. Prema ranijim najavama, njihove radnje trebalo bi da se otvore u okviru tržnog centra Promenada Novi Sad čija je izgradnja u toku a očekuje se da prve kupce ugosti krajem godine.