Reserved stiže u centar Beograda

Poljski modni brend Reserved, koji je sve popularniji u našoj zemlji, na jesen 2018. godine planira da otvori najekskluzivniju radnju u Srbiji koja će biti smeštena u glavnoj beogradskoj ulici – Knez Mihailovoj.

reserved knez mihailova lazarevac stop shop retail park tržni-centar-otvaranje-14-septembar-lpp-poland-reserved-u-lazarevcu-kate-moss-kolekcija-jesen-zima-2017-trgovina-maloprodaja-srbija-timp-portal
foto: Reserved
Takozvani „flagship store“ prostiraće se na 2.500 m² i po asortimanu ali i izgledu razlikovaće se od njihovih ostalih prodavnica. Radovi na uređenju radnje su u toku a očekuje se da prve kupce dočeka do kraja ove godine.
Inače, ovaj tip Reserved prodavnica već poseduju London, Moskva, Berlin i drugi veći evropski gradovi a uskoro će i naša prestonica moći da se pohvali ovakvim mestom za šoping.
Reserved je evropski modni brend i može se pronaći u 18 zemalja u kojima ima preko 450 prodavnica. U svojoj ponudi ima odeću, obuću i modne dodatke za žene, muškarce i decu.
Kako ističu iz same kompanije, na srpsko tržište doneli su istočnoevropski duh, blizak našim prostorima, kao i kreativnost mladih talenata. Sam naziv brenda u prevodu glasi “ponovo uslužen” što označava njihovu nameru da svojim kupcima budu dobri domaćini i svakodnevno ih, ponovo, uslužuju.
Njihova prva radnja u našoj zemlji otvorena je prošlog avgusta u beogradskom tržnom centru Big fashion. Dalja ekspanzija nastavljena je otvaranjem radnji u Lazarevcu, Požarevcu i Vršcu u okviru Stop Shop retail parkova a, od nedavno, i Novosađani mogu pazariti u ovoj prodavnici.